skip to Main Content
+45 7070 5861 kontakt@mondorekruttering.dk Strandgade 4A, 1401 København K
Hvorfor vælge os
Hvorfor vælge os?

Udvidet netværk

Vi rekrutterer udelukkende inden for salgsbranchen, og har derfor et udvidet netværk af kompetente salgsprofiler. Vi har dermed mulighed for at præsentere sælgere, som ellers kan være svære at komme i kontakt med, og som ikke er aktive på diverse jobsider.

Solidt referencepunkt

Vores dialog med kompetente sælgere, inkorporering af relevant psykologisk teori og reflektering over egen salgserfaring giver os en dybdegående forståelse for dé sociale og personlige dynamikker, som optræder i de forskellige salgssituationer. Dette kombineret med vores indblik i sælgerens måde at tænke på, og et overblik over de karaktertræk, som går igen blandt de højtydende profiler, giver os mulighed for at konceptualisere kriterierne for succes som sælger, og dermed screene profilerne ud fra et solidt referencepunkt. Effekten af dette er en højere kvalitet blandt de præsenterede kandidater.

Dybdegående sparring

Vi besidder et helhedsperspektiv over salgsbranchen, og en forståelse for kompatibiliteten mellem de forskellige typer af salgsprofiler og salgsprocesser. Dette betyder, at vi har mulighed for at gå i dybden under analyseringen af jeres case, og sikre, at der er en overordnet sammenhæng mellem jeres virksomhed, salgsproces og de ønskede profiler.

Back To Top