skip to Main Content
+45 7070 5861 kontakt@mondorekruttering.dk Strandgade 4A, 1401 København K
rekrutteringsforløbet
Rekrutteringsforløbet

Indledende telefonmøde

Når du er blevet kontaktet af en af vores headhuntere, er det fordi din profil som udgangspunkt virker interessant. Henvendelsen har til formål at se om der er grundlag for et samarbejde mellem dig og headhunteren.

For at I har mulighed for at lære hinanden bedre at kende, aftales et indledende telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at drøfte din profil og nuværende karriere samt headhunterens måde at arbejde på. Vurderes det herfra, at der er grundlag for et samarbejde, vil I sammen skabe et billede af hvilken type virksomheder og stillinger du passer ind i.

Præsentation af stilling og virksomhed

Passer din profil, i henhold til ovenstående dialog, en af vores samarbejdspartnere, vil du blive kontaktet af headhunteren, som vil præsentere dig for virksomheden og stillingen. Vurderer du, at stillingen som udgangspunkt virker som et skridt i den rigtige retning for din karriere, vil du og headhunteren aftale et tidspunkt for et møde, hvor I har mulighed for at tale nærmere omkring stillingen og virksomheden.

Møde med virksomhedens rekrutteringsansvarlige

Ønsker både du, headhunteren og vores samarbejdspartner at gå videre i forløbet, aftales et tidspunkt for en introduktion med virksomhedens rekrutteringsansvarlige. Du og den rekrutteringsansvarlige har under denne samtale mulighed for at lære hinanden at kende, og se om der kunne være et muligt match. Headhunteren vil være til stede under denne samtale.

Ansættelse og opfølgning

Mener både du og den rekrutteringsansvarlige, at der er et match mellem dig og virksomheden, vil I mødes til endnu en samtale, hvor I får mulighed for at drøfte det videre forløb.

Headhunteren vil foretage månedlige opfølgninger, i løbet af de første måneder, for at sikre at du er faldet godt til, både i forhold til salgsprocessen og virksomhedens kultur.

 

Back To Top